Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

De juiste persoon op de juisteplek zetten, daar streven wij altijd naar.

Vacatures: Vind werk!

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of een vervolg stap in jouw carrière, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Werkgevers: Vind personeel

Wij leveren passende flexkrachten die op een unieke manier geselecteerd worden volgens onze formule.

Sollicitatie Tips

Wil je jouw kansen verhogen? Wij helpen je door middel van diverse sollicitatie tips die je kunt gebruiken.

Ruim 10 jaar ervaring

Uitzendbureau WVI bedrijfsdiensten is met ruim 10 jaar gespecialiseerd in flexibele arbeid.

Ons Team staat voor u klaar

Wij zijn gespecialiseerd in werk op elk niveau en in elke branche en gaan wij geen uitdaging uit de weg.

Klantenservice

Wij luisteren naar de behoefte van onze klanten en staan graag voor jou klaar.

 • 100Aantal Vacatures
 • 600Aantal Werknemers
 • 11Aantal Medewerkers
 • 93Klantscore

WVI Bedrijfsdiensten

WVI Vacatures is een onderdeel van WVI Bedrijfsdiensten.

WVI Bedrijfsdiensten is er voor mensen die op zoek zijn naar een nieuwe baan en werkgever die geschikt personeel zoeken. De juiste persoon op de juiste plek zetten, daar streven wij altijd naar. Onze persoonlijke benadering, de interne opleidingsmogelijkheden en een warm hart naar 55 plussers vormen daarbij absoluut ons onderscheidend vermogen in de uitzendbranche! Ruim 10 jaar zijn wij gespecialiseerd in flexibele arbeid. Wij leveren passende flexkrachten die op een unieke manier geselecteerd worden volgens onze formule. Daarbij selecteren wij niet alleen op kennis, ervaring en kunde, maar besteden wij ook veel aandacht aan de persoonlijkheid, opleidingsmogelijkheden, ambities enmotivatie van de flexkracht.

 • Mijn naam is Dax en sinds juni mag ik mij Intercedent noemen bij WVI Bedrijfsdiensten in Almere. Met mijn ruime ervaring in de uitzendbranche weet ik vraag en aanbod goed bij elkaar te brengen. Het is een mooie uitdaging om dagelijks werkzoekenden op weg te helpen bij het vinden van een nieuwe werkgever. Daarnaast is voor mij een persoonlijke benadering de basis om een duurzame relatie met de uitzendkracht en de inlener op te bouwen. Ik sta dan ook graag iedereen eerst persoonlijk via een intakegesprek of telefonisch te woord. Erna noteer ik je persoonlijke wensen onder het genot van een lekker vers bakje koffie. Zodra ik weet wat jij zoekt, zal ik je helpen naar een nieuwe stap in je carrière.

  Succes begint bij jezelf!
  Dax Holleman - Intercedent
 • Ik ben Laila en werkzaam bij WVI bedrijfsdiensten. Voorheen werkte ik als medewerkster voor een commerciële buitendienst. Nu sta ik voor nieuwe uitdagingen binnen WVI, super leuk natuurlijk!
  Ik ben rustig van karakter en enorm gedreven om te scoren. Ook ben ik een persoon die graag met een diversiteit aan mensen werkt. Elke dag zie ik als een nieuwe kans om het beste uit mijzelf én uit jou te kunnen halen.

  Laila Koning - Intercedent
 • Mijn naam is Dylan Scholte en ik ben begonnen als stagiair bij WVI Bedrijfsdiensten. Na mijn stageperiode word ik hier recruiter. Bij WVI Bedrijfsdiensten heb ik veel geleerd over de uitzendbranche. Ik ontmoet elke dag nieuwe mensen en tegelijkertijd werk ik aan mijn persoonlijke
  ontwikkeling en communicatieve vaardigheden.
  Dylan Scholte – Stagiair (binnenkort recruiter )